Boovie® 2023 a început! Află cum te poți înscrie aici.
article

Banca Transilvania

article

Sprijinirea creativității este pentru Banca Transilvania un must. Și fie că s-a manifestat prin susținerea de proiecte prin parteneriate și sponsorizări, fie prin acordarea de credite, visurile beneficiarilor s-au transformat în realitate iar ecourile, reverberațiile proiectelor sunt remarcabile.

La modul general, Banca Transilvania este inițiatoare și/sau parteneră în mai multe proiecte, în care „educație“ nu e doar un termen descriptiv ci e termenul de bază, scopul proiectelor. Evident, din perspectiva unei bănci, gândul duce direct la educație financiară. Însă, aceasta se alatură de fiecare dată altor tipuri de educație: antreprenorială, sportivă, artistică, ecologică etc. Și, mai mult, Banca Transilvania își propune să desfășoare aceste proiecte educative sub amprenta unui termen ce conferă consistență acțiunilor comunității sau celor individuale: constiența. Adică, să faci lucrurile conștient fiind de nevoia lor, de impactul lor.

Banca Transilvania susține activ educarea noii generații și prin proiecte extrașcolare, proiecte care să-i ajute pe tineri să își dezvolte diferite aptitudini: de business, relaționare, public speaking, leadership.

Începând cu 2020, Banca Transilvania mai adaugă la aptitudinile enumerate și creativitatea. Iar featuring-ul e, parcă, unul darmic. BT pentru Banca Transilvania e și BT pentru Book Trailer. Și uite așa, devoalăm aria creativității pe care, de-acum, Banca Transilvania o susține: cititul conștient de carte și crearea de conținut video – trailer – care să-i convingă și pe alții să citească. Altfel spus Boovie! Cel mai mare eveniment educațional extrașcolar!

Sprijinirea creativității este, pentru Banca Transilvania, un must. Și fie ca s-a manifestat prin susținerea de proiecte, prin parteneriate și sponsorizări, fie prin acordarea de credite, visurile beneficiarilor s-au transformat în realitate, iar ecourile, reverberațiile proiectelor, sunt remarcabile.Let’s Boovie!

Află mai multe despre Banca Transilvania aici.

Sponsori și parteneri

GrowUp Project
AG Media
BCR
Medlife
Mindsoft
Digi
Konica Minolta
certSIGN
IC Consulting
Radio România Actualităţi
AGERPRES
Ministerul Educației
Colegiul Național Pedagogic “Spiru Haret” Focșani
GrowUp Project
AG Media