Boovie® 2023 a început! Află cum te poți înscrie aici.
Boovie 2023
Ghid de înscriere

Vrem să te îndrumăm pentru înscriere dacă ești nou la Boovie®. Dacă ai participat și în 2022 atunci ești deja rutinat cu formularele noastre.

landing

Altă ediție, alt mod de înscriere. Sperăm că veți constata și voi că e mai facil.

Haide să vedem cum procedăm anul acesta cu înscrierile.

Păi, mai întâi luăm la cunoștință prevederile regulamentului celei de-a cincea ediții.

După ce ai citit regulamentul mai trebuie să știi că toate rubricile din formular sunt necesare. Nu sunt toate obligatorii (cele legate de cartea preferată, muzică și filmul preferat) dar toate sunt necesare. Cele amintite ca fiind opționale ne arată câtă diversitate aduce la un loc Boovie, prin participanți. Ne pot arăta cum un elev la vârsta adolescenței citește cărți de o profunzime aparte, sau cum un profesor, din generația Scorpions și Queen ascultă Dua Lipa și Justin Timberlake.

Mai trebuie șă știi că ne bazăm pe toată atenția ta la completarea datelor. Să fii atent, să scrii corect, să folosești diacritice deoarece multe dintre date sunt cuprinse în documente, inclusiv în diplome, dacă veți fi premiați. Sperăm să fii și corect iar datele tale și ale părinților să fie cele reale deoarece sunt situații în care acestea pot fi de mare ajutor, poate chiar vitale. Vrem să știm dacă ai alergii sau probleme de sănătate ca să fim pregătiți pentru tine, vrem să știm religia căreia îi aparții deoarece sunt aspecte legate de program și tipul de mâncare cu care te așteptăm. Iată doar câteva motive pentru care mizăm pe seriozitatea ta la completarea formularului de înregistrare.

Înscrierea în concurs a elevilor și profesorilor se poate face fie prin aplicația web – Boovie WebApp, disponibilă prin browserele de desktop/laptop/telefoane mobile, urmând linkul Înscrie-te acum! din meniul Înscrieri disponibil pe site-ul www.boovie.ro în perioada 28.01 – 10.03.2023, fie din aplicația de mobil Boovie, disponibilă în AppStore (pentru telefoanele cu sistem iOS (iPhone) și în Google Play Store sau Huawei Store (pentru telefoanele cu sistem Android) și actualizată cât de curând cu noul User Dashboard și noul mod de înscriere.

Înscrierea se realizează de către fiecare participant în parte, profesor sau elev, prin completarea formularului de înscriere, după crearea contului de utilizator. După finalizarea procesului de completare a datelor din formular, fiecare participant va găsi în contul propriu un fișier (NIC) aferent Notei de Informare și Consimțământ. Elevii, în plus față de profesori, vor găsi și un formular (APR) aferent Acordului Părinților sau Reprezentantului legal. Atât NIC, cât și APR sunt precompletate cu datele din formular și trebuie descărcate, semnate de titulari și părinții/reprezentanții legali, apoi scanate sau fotografiate cu atenție pentru a fi corect încadrate și lizibile (cu toate informațiile vizibile) și încărcate în același cont personal de utilizator.

La finalul procesului de înscriere individuală, profesorul poate începe formarea echipelor. După completarea numelui echipei (se poate folosi numele din ediția/edițiile anterioare dar și un nume nou, cu condiția ca acesta să nu fi fostfolosit până la acel moment; dacă două echipe aleg același nume, prioritatea se va stabili cronologic, după regula primul venit, primul servit), profesorul are următoarele variante la dispoziție pentru a-și înscrie elevii:

  • un QRcode pe care elevii îl pot scana direct de pe telefonul profesorului, pentru a-și da acceptul de înscriere în echipă;
  • dacă elevii nu sunt în același loc cu profesorul, acesta poate copia linkul spre cererea de acces, pe care îl trimite apoi elevilor;
  • linkul poate fi distribuit elevilor și prin SMS, aplicații de mesagerie (Messenger, WhatsApp, Telegram), de pe device-ul de pe care și-a accesat contul, prin apăsarea directă a iconiței specifice de share/distribuire.

În ce privește înscrierea la două categorii, fiind posibilă înscrierea doar în combinațiile Boovie și Boovie+, Boovie Junior și Boovie+ și Boovie Kids și Boovie Plus, am pus o simplă bifă și nu mai e nevoie să repeți procesul de înscriere de la capăt ;).

Echipa se consideră înscrisă și eligibilă după verificarea de către organizator a completării corecte și complete a Notelor de Informare și Consimțământ precum și a Acordului Părinților sau Reprezentantului legal aferente tuturor membrilor echipei. Verificarea presupune nu doar constatarea încărcării documentelor, ci și a veridicității datelor completate sau a semnăturilor. În situația completării eronate, participantul sau chiar toți membrii echipei pot fi invitați la recompletarea documentelor cu date corecte, conforme cu realitatea sau în caz contrar pot fi descalificați din concurs.

Am postat și două tutoriale pe Facebook și Instagram precum și pe TikTok

Succes! (dacă crezi că te ajută, ai mai jos tutorial atat pentru profesor cât și pentru elev)

Tutorial înscriere profesor
Thumbnail
Tutorial înscriere elev
Thumbnail

Sponsori și parteneri

GrowUp Project
AG Media
BCR
Dedeman
Fundatia Bosch
Pepco Retail
Medlife
Profi
Ascendis
Grow with Google
Microsoft
World Vision Romania
DWK 1
Mindsoft
Fujitsu
Asociația DWK - Fit for Future
Bellman
Bio Circle
DRÄXLMAIER Group
NBHX ROLEM
Stabilus
Lingemann
Preh
EY
ShieldUp
Konica Minolta
Digi
Pandora
Twinkle Star
Neosoft
certSIGN
IC Consulting
European Film Factory
Ora de cinema
Carturesti
Editura Epica
Libraria Humanitas
Grupul Editorial Corint
Editura Litera
Primaria Brasov
RATBV
Centrul Cultural Reduta
Apollonia
Filarmonica Brasov
Voluntariat Brasov
Crucea Rosie
Radio România Actualităţi
AGERPRES
Ministerul Educației
Colegiul Național Pedagogic “Spiru Haret” Focșani
GrowUp Project
AG Media