Boovie® 2023 a început! Află cum te poți înscrie aici.
article

Consiliul Județean Vrancea

article

Consiliul Județean Vrancea susține excelența în educație și promovează metodele inovative și creative de educație non-formală și dezvoltare personală, prin care tânăra generație este încurajată să evolueze.

Pentru a sprijini tinerii și proiectele care aduc plus valoare comunității, Consiliul Județean Vrancea oferă finanțări nerambursabile în fiecare an asociațiilor ce desfășoară activități de tineret non-profit, de interes județean.

Pentru al treilea an consecutiv, administrația județeană finanțează „Boovie® – festival-concurs de book-trailere”, un eveniment cultural și educațional inovator unic în țară, care își propune să motiveze tinerii să citească și să le dezvolte posibilitatea de exprimare în moduri inedite și complexe. Credem că acest festival poate deveni emblematic atât pentru tineri, cât și pentru Vrancea.

În plus, în anul 2021 Consiliul Județean Vrancea a finanțat alte trei proiecte destinate tinerilor pentru activități de cultură, educație-tineret, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, activități de voluntariat, sport, sănătate și mediu, în urma unui concurs de proiecte: Asociația ABC Down Focșani cu proiectul „Classic for teens”, Asociația Protha Panciu cu proiectul „Festivalul de Teatru Tânăr Ora de teatru”, Asociația Clubul Sportiv ADDRAS Taekwondo cu proiectul „Turul Vrancei Road Bike Trophy”.

Județul Vrancea dorește să fie o destinație prietenoasă și atractivă pentru tineri în peisajul multicultural european, prin variate moduri de expresie: tradiții, muzică, patrimoniu cultural și natural.

Dorința noastră, ca instituție județeană, este să venim în întâmpinarea nevoilor tinerilor din județ și nu numai și să sprijinim inițiativele tinerei generații, pentru că tinerii reprezintă viitorul.

Pentru mai multe informații privind Consiliul Județean Vrancea vizitați www.cjvrancea.ro.

Vă așteptăm cu drag în Vrancea, să descoperiți farmecul acestor locuri!

Sponsori și parteneri

GrowUp Project
AG Media
BCR
Medlife
Mindsoft
Digi
Konica Minolta
certSIGN
IC Consulting
Radio România Actualităţi
AGERPRES
Ministerul Educației
Colegiul Național Pedagogic “Spiru Haret” Focșani
GrowUp Project
AG Media