Modificări Regulament 2o2o

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Covid 19 a dat totul peste cap inclusiv planurile noastre. Prin urmare, hai să lămurim niște chestii!

Descarcă Modificări la Regulament Boovie® 2o2o

  1. În conformitate cu articolul 5.6 din REGULAMENTUL BOOVIE® , FESTIVAL-CONCURS DE BOOK-TRAILERE, valabil la data inscrierii participantilor la  ediția 2020;
  2. Din cauza tuturor restrictiilor impuse de pandemia Covid-19

Board-ul Boovie decide să opereze modificări ale Regulamentului, la umătoarele capitole și articole (modificările sunt evidențiate cu ROȘU):

…..

B. DESCRIERE CONCURS

1. SECȚIUNILE CONCURSULUI

Festivalul se va desfășura pe parcursul a patru zile, cu participare directă/echipa completă sau reprezentare parțială, dacă situația o cere. Concursul cuprinde trei secțiuni:
BOOVIE Junior – pentru elevi de gimnaziu (clasele a VII-a și a VIII-a). Este împărțit în 5 subsecțiuni, câte una pentru fiecare roman înscris în concurs.
BOOVIE – pentru elevi de liceu. Este împărțit în 5 subsecțiuni, câte una pentru fiecare roman înscris în concurs.
BOOVIE+ – secțiune din domenii diferite, non-literare/non-epice sau conexe cu disciplinele studiate la școală, pentru elevi de gimnaziu și de liceu. La această secțiune sunt acceptate producțiile sub formă de animație și scenariile proprii.
Festivalul se va desfășura pe parcursul a trei zile, cu participare directă si reprezentare parțială sau doar online, în perioada 28-30 august 2020.
Pe lângă BOOVIE Junior, BOOVIE si BOOVIE+, se adaugă următoarele secțiuni:
ExtROBoovie – secțiune destinată elevilor români din străinătate
Trailerul de buzunar – secțiune în afara concursului, la care se pot înscrie echipele care nu s-au încadrat în perioada oficială de înscriere, cu respectarea acelorași condiții.

2. ÎNSCRIEREA ELEVILOR ÎN CONCURS

2.1. Înscrierea în concurs a elevilor se face online pe site-ul www.boovie.ro în perioada 1 decembrie 2019 – 31 ianuarie 2020.
2.1.1.     Pentru echipele a căror componență a suferit modificări, pentru că au fost alcătuite din elevi în ani terminali sau pentru alte motive întemeiate, se deschide o noua serie de înscrieri, valabilă până în data de 19 iulie 2020.
2.1.2.     Elevii nou intrați în echipă vor completa formularele individuale de înscriere. Dacă echipa va fi alcătuită din comasarea a doua echipe deja inscrise in concurs, elevii nu vor mai completa niciun formular.
2.1.3.     Profesorul coordonator/ leaderul de echipă va completa un formular final de modificare a echipei, în care vor fi indicate persoanele care au ieșit din echipă și cele nou înscrise. Acest formular va fi completat și în cazul comasării a două echipe sau pentru orice alte modificări. Diplomele se vor elibera pe baza informatiilor din acest formular (solicităm folosirea diacriticelor).
2.1.4.     Formularul final de modificare a echipei va contine si notele de informare și consimțământ ale noilor membri, completate corect si integral, semnate de parinti si scanate.

…..

3. DESFĂȘURAREA PROPRIU-ZISĂ A CONCURSULUI

3.1. O echipă va fi alcătuită din 7-11 membri, care pot fi din aceeași clasă ori din clase diferite, aparținând aceleiași unități școlare și aceluiași ciclu de învățământ.
3.1.1. Fiecare echipă își poate suplimenta numărul de membri cu maximum 3 elevi, dar fără să depășească 11 elevi în total.
3.1.2. Numarul minim de elevi dintr-o echipă nu mai este limitat. Membrii pot fi din aceeași clasă ori din clase diferite, aparținând aceleiași unități școlare și aceluiași ciclu de învățământ.

3.5. În perioada 5 februarie – 30 aprilie 2020, echipele realizează trailerele.

se modifică astfel:

3.5. Echipele realizează trailerele și le trimit până la data de 15 august 2020.

…..

3.11. Trailerul va fi înregistrat/editat în format MP4 și va fi trimis în perioada 01-03 mai 2020 prin transfer electronic la site-ul www.boovie.ro. Transferul va conține obligatoriu denumirea echipei și a unității școlare, titlul cărții după care s-a realizat trailerul.

se modifică astfel:

3.11. Trailerul va fi înregistrat/editat în format MP4 și va fi trimis prin wetransfer.com până pe 15 august 2020 la adresa trailers2020@boovie.ro . Transferul va conține în titlu obligatoriu denumirea echipei și a unității școlare, titlul cărții după care s-a realizat trailerul.

3.12. În același transfer electronic va fi atașat și un fragment relevant ales de echipă, cu durata de 20 de secunde din cadrul trailerului, fragment pe care Organizatorul îl va folosi pentru promovare în timpul Concursului.

se modifică astfel:

3.12. Concursul va consta în vizionarea book-trailerelor în cadrul evenimentului, în prezența juriului, cu sau fără spectatori. Se vor organiza workshopuri și întâlniri cu scriitori. Toate evenimentele vor fi transmise prin live streaming.

…..

4. SELECTAREA, EVALUAREA ȘI PREMIEREA

…..

4.3. Se vor acorda premii în bani și/sau produse, participări la cursuri tematice, invitații la emisiuni radio/tv, etc. după cum urmează:

Marele Premiu / Trofeul BOOVIE®
Premiul I – pentru fiecare subsecțiune în parte1
Premiul II – pentru fiecare subsecțiune în parte
Premiul III – pentru fiecare subsecțiune în parte
Premiul pentru cel mai bun book-trailer străin
Premiul de popularitate
Mențiuni – un număr de mențiuni egal cu 20% din numărul echipelor înscrise la fiecare secțiune
Partenerii și sponsorii pot acorda mențiuni şi premii speciale.
4.3.1. Se va organiza o Gală festivă, pentru care vor fi selectate 15 cele mai bune trailere din concurs. Juriul va alege 5 câștigători – pentru interpretare, scenariu, regie, montaj, coloană sonoră originală. În cazul în care nu există suficiente trailere cu o coloană sonoră originală, premiul nu se va acorda.

…..

5. DISPOZIȚII FINALE

…..

5.8. Articolele 5.3 – 5.5 rămân valabile doar în cazul în care festivalul se va putea organiza live.
5.9. Toate celelalte articole din Regulamentul de organizare a Festivalului-concurs de book-trailere Boovie rămân valabile.

Descarcă Modificări la Regulament Boovie® 2o2o

Boovie®

Boovie®

Despre mine

Echipa Boovie!

Articole recente

Follow Us

Intră pe 2020.boovie.ro și înscrie-te! Let's Boovie!

#start #Boovie2020
...

103 0

Ne sărbătorim cu gând de mai bine, de mai mult curaj, mai frumos spus, mai civilizat trăit, mai mult citit! La mulți ani, Romania!
#boovie #romania
...

120 0

Suntem mai buni sau mai răi în mediul online? Empatizăm sau nu cu ceilalți? Cât de vulnerabili suntem în mediul online? Ce putem face pentru a fi mai protejați de riscurile venite din zona internetului? Ce soluții aveți? La toate aceste întrebări așteptăm răspunsurile în trailerele voastre pentru Boovie+, realizate pe baza cărții „The cyber effect”! ...

73 0

Toată lumea știe că există tipuri diferite de profesori, însă domnișoara Bixby este ceva aparte. Cea de-a V-a carte din categoria Gimnaziu spune povestea acestui profesor special și a copiilor din jurul său. ...

48 0

„O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții este un roman uimitor – haios și trist deopotrivă, pe care nu-l mai lași din mână.” La Boovie, este cea de-a V-a carte pentru categoria Liceu de la ediția din 2020. ...

64 0

O carte despre cărți – așa sună, pe scurt, cel de-al IV-lea roman de la categoria Gimnaziu pentru Boovie 2020, „Vânătorii de cărți”. ...

68 0

"O carte minunat scrisă, cu o eroină pe care n-o s-o uitați prea ușor." Asta promite cea de-a 4-a carte din categoria Liceu pentru Boovie 2020! ...

73 0

Despre această carte a lui Fredrik Backman s-a spus că „este un omagiu încântător adus puterii poveștilor de a vindeca și consola“. Pentru Boovie, „Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău” este ce-a de-a treia carte pentru Gimnaziu la ediția a V-a. ...

64 0

„Pelinul negru” este numele celei de-a treia cărți din categoria liceu și este semnată de Ioana Nicolaie, care a scris acest roman „ca o formă de revoltă”. ...

75 0

Sumki, un microroman emoţionant despre călătoria frumoasă şi dificilă de la copilărie spre adolescenţă, este ce-a de-a doua carte pentru gimnaziu pe care o aruncăm în joc la ediția Boovie 2020!
-------------------
#Boovie2020 #books #trailers #festival #focsani #booktrailer
...

52 0

Eric-Emmanuel Schmitt, unul dintre cei mai apreciați scriitori contemporani francezi, este autorul celei de-a doua cărți pentru liceu de la Boovie 2020, „Pe când eram o operă de artă”. Romanul a fost descris de către Le Figaro ca fiind “o carte extraordinară, discretă satiră la adresa moravurilor contemporane supuse strălucirii deșarte și puterii banilor. Şi, ca o gură de oxigen salvatoare, o poveste de dragoste de neuitat”. ...

86 0

Prima carte din categoria Gimnaziu îi aparține autoarei de origine turcă Elif Shafak și vorbește despre o copilă ai cărei părinți i-au dat un nume tare ciudat: Sakız Sardunya, adică Mușcata Curgătoare. Fetița nu are frați sau surori, iar prietenii ei cei mai buni sunt cărțile, singurele care nu râd de numele ăsta curios. ...

86 1

Prima carte la categoria Liceu, „Umbra Vântului”, spune povestea lui Daniel Sempere, fiul unui anticar cunoscut, care descoperă într-o dimineață în măruntaiele Cimitirului Cărților Uitate un roman, Umbra Vântului, scris de un autor aproape necunoscut, Julian Carax. Lectura acestei cărți îl marchează profund pe tânărul Daniel și îl atrage într-o intrigă care îl va determina să calce pe urmele autorului cărții, să bată străzile unei Barcelone care mai păstrează încă mirosul de sânge și frică după Războiul Civil. ...

127 0

Dăm oficial startul ediției cu numărul #5 a festivalului Boovie! Ready?
#Boovie2020
...

131 1

De la lume adunate, și-napoi la Boovie date!
Astăzi, Elena Lotrean 😁
...

72 0

Irina Tacu și Oana Barbonie au fost #closetoboovie anul acesta cu workshop-ul lor, numit "Toate poveștile noastre" care s-a lăsat cu multe poze la final. Iată una dintre ele! Domnul din mijloc este Bogdan, cunoscut și ca "cel mai bun organizator de voluntari"! #boovie #speakers #festival #workshop #scena9 #education #reading #book #trailer #creativity ...

145 0

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin acord, acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră privind cookie-urile.

Privacy Settings saved!
Setari Confidentialitate

Când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații pe browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlează-ți aici serviciile personale de cookie-uri.

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru functionarea site-ului si ele nu pot fi dezactivate.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services